Friday, February 4, 2011

Cherita HiDup Ku Part 2

Cherita hidupku Part 2......

Actually aku nk cite sal zaman PERSEKOLAHAN aku....
TAPI.....
Aku asyik bertukar2 sekolah....
Yg aku igat....Aku pernah bersekolah di Lahad Datu,Sabah....
Pastu....mak n abah aku transfer ke Perak....
Haaa.....kt cni....aku bersekolah kt Tadika dekat area umah makcik aku....
iaitu dkat Kg Padang Bola,Parit,Perak....




haaa....KEMAS kan?hikhik......


Erm...ble msuk darjah satu....
aku sekolah kt S.K Parit....Pastu...aku tkar kt skolah Sk Tepus,Perak....

Haa....Then,aku tkar skolah agi...Aku skolah kt Sk Seri Iskandar pulak....



Xlame lpas tuh....mak n abah aku pn beli la rumah kt Manjung....
Jdk,aku pn tkar skolah lagi....Kali ni....skolah kt Sk Methodist ACS,Lumut pulak.....
nak usha blog brkenaan skolah methodist aku nih....
tgok kt cnie....

haa......ni bkn skolah last aku time skolah rendah taw.....
pastu...darjah 5 and 6....
Aku skolah kt Sk Pangkalan TLDM II....


Rindu 
rasenyer apabila sudah meninggalkan zaman persekolahan ku....

Ribuan TERIMA KASIH aku ucapkan kepada guru-guru yang banyak mendidik ku....
Sehingga aku kini sudah berada "in a right track"

~Smoga Allah...membalas segala jasa mereka...
aminnn.....

Berdirinye seorang MENTERI kerana GURU.....
Berdirinya seorang USAHAWAN kerana GURU.....
Berdirinya seorang MAHASISWA juga kerana seorang GURU....

~HORMATILAH GURU ANDA!!!

4 comments:

  1. teringat lak dulu saya pong suka main tukar2 sekolah

    ReplyDelete
  2. haha....tu la...
    ble tkar2 skolah...
    ckgu2 rmai sgt...smpai xigat...hehe....;p

    ReplyDelete
  3. dlu mse sekolh kt tldm kels mse darjh 5 ape ek?

    ReplyDelete
    Replies
    1. 5bestari...nisa dlu skolah tldm gak kan??

      Delete